Skip to main content

Dienstverlening voor particulier, KMO & onderwijs

Brede waaier aan IT diensten.
DE COMPUTERFABRIEK uw adviseur & dienstverlener voor IT van A tot Z.

Heb je computerproblemen, wens je advies of wil je nieuw materiaal aanschaffen op zoek naar een nieuwe website dan kan je zeker een beroep op ons doen!
Onze klanten waarderen onze snelle service, deskundigheid, betrouwbaarheid en bewuste keuze van onze partners waar we mee samenwerken.
Niet alleen particulieren, maar ook voor bedrijven en scholen hebben wij interessante oplossingen tegen zeer betaalbare prijzen.

Herstellingen

Herstellingen in onze werkplaats, aan huis of via remote support. Wij herstellen alle PC's, iMac's, notebooks, randapparatuur, GSM's & tablets WAAR OOK GEKOCHT!

Verkoop

Verkoop van computers, iMac's, laptops, tablets, telefonie, VOIP, backup diensten, en dit steeds met persoonlijk ADVIES. Zo heb je steeds waar voor je geld!

Beveiliging

Uw data is belangrijk, dat weten we bij De Computerfabriek maar al te goed, wij stellen onze expertise op vlak van anti-virus, back-up en netwerkbeveiliging ter uwer beschikking.

Opleiding

Bij DE COMPUTERFABRIEK ben je ook op het juiste adres voor opleidingen op maat, in kleine groepen en dit in ons leslokaal of bij u ter plaatse.

VOIP Telefonie

VOIP & cloud de telefonie van de toekomst, ook hier is DE COMPUTERFABRIEK de aangewezen partner om U bij te staan met advies. Laat kosteloos uw voordeel berekenen

Webdesign

Heeft uw website de juiste professionele uitstraling? Iedereen weet hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken online. Vraag ons advies & vrijblijvende offerte.