Skip to main content

Organisator

De Computerfabriek - Harelbeke
Telefoon
056 37 15 35
Email
esmeralda@computerfabriek.be

Locatie

Computerfabriek Harelbeke
Harelbeke, België
Categorie
QR Code

Datum

mrt 24 2023

Tijd

14:00 - 17:00

Kosten

€ 8

Burgerprofiel – my e-box – zoomit & doccle

Burgerprofiel, e-box, doccle & zoomit

Mijn burgerprofiel is een persoonlijke toegangspoort tot alle gegevens die de overheid over jou heeft, en dat zowel lokaal, Vlaams als op federaal vlak. Het platform is nog in volle ontwikkeling zodat je er alle belangrijke dienstverlening op alle niveaus zult kunnen terugvinden.

Via My e-box heb je toegang tot een steeds groeiend aantal (overheids)documenten. Zo heb je al je documenten bij de hand, waar en wanneer je maar wil, in een hoog beveiligde omgeving.

Doccle is een digitaal platform waar meer dan 2 miljoen mensen documenten afhandelen en bewaren van uiteenlopende bedrijven. Jouw administratie op één plek organiseren heeft verschillende voordelen: eenvoudig documenten betalen, delen, ondertekenen én bewaren, toegang via computer, smartphone of tablet, een automatische melding bij elk nieuw document of als de vervaldag van een factuur nadert, al je documenten in één gratis digitaal archief, zelf tot 2.000 persoonlijke documenten uploaden, digitale overheidsdocumenten via de eBox.

Zoomit is een gratis dienst die facturen en loonbrieven klaarzet in uw online bank, waar u ze in een muisklik kunt betalen. Zoomit wordt door 13 banken en meer dan 60 verzenders gebruikt. Zoomit is makkelijk te activeren en te gebruiken.

Deze voordracht gaat door in ons leslokaal te Harelbeke op 24 maart van 14u00 tot 17u00

Onze opleidingen zijn steeds in beperkte groep

X