Skip to main content

DE COMPUTERFABRIEK verkoopt EN adviseert

Desktop Computers

Wij maken steeds een analyse wat het doel is van de aankoop van je computer. Zoek je een computer voor zakelijk gebruik of privé gebruik. Ga je spelletjes spelen? Wil je een multimediacomputer of enkel een budgetvriendelijke pc om te surfen en te mailen.
Wij leveren kwalitatieve computers van onder meer Asus, Acer, HP op en assembleren zelf onze computers op maat en hebben ook merkcomputers.
Pc’s kunnen door ons worden geïnstalleerd en geconfigureerd naar je wensen.

Laptops

Een laptop kan je enorme mogelijkheden bieden op vlak van flexibiliteit. Je kan de laptop overal meenemen waar je maar wil. Een laptop is ook erg budgetvriendelijk want je hebt natuurlijk geen extra scherm, muis, toetsenbord, webcam, …. nodig. Het aanbod laptops is erg uitgebreid en wij verkopen alle merken. Wil je liever een kleiner formaat? Dan is een netbook of Tablet misschien iets leuk voor jou?

Schermen

Bij een “vaste” computer heb je uiteraard ook een scherm nodig. Dit kan in vele verschillende maten, van 17″ tot 30″ en meer. Afhankelijk van het doel van je pc zal je kiezen voor een groter of kleiner scherm. Wij verdelen onder meer de schermen van Philips, Iiyama, Asus, Acer, HP, Samsung, LG,…

Printers

Er is een fundamenteel onderscheid tussen drie soorten printers: inkjet- of laserprinters en multifunctionals.
De meest gekende en budgetvriendelijke printers voor thuisgebruik zijn de inkjetprinters. Daarnaast zijn er de laserprinters die zich richten op véél en goedkoop afdrukken. Deze printers zijn duurder in aankoop maar véél goedkoper in de dagelijkse printkosten, duurzamer en een stuk sneller in hun werking. Laserprinters zijn zowel verkrijgbaar in zwart/wit-versie of als kleurenlasers. Multifunctionals tenslotte combineren (laser)printer, scanner, copier en eventueel faxtoestel, hierdoor worden ze ook wel eens een all-in-one of MFC genoemd.

Overige randapparatuur

Uiteraard kunnen wij alle soorten randapparatuur leveren voor je vaste computer of laptop. Hat assortiment aan accessoires voor de pc is oneindig : toetsenborden, muizen, externe harde schijven voor backup, uitbreidingskaarten zoals TV-kaarten en geluidskaarten, draadloze routers, memory-sticks, webcams, bekabeling, multimedia-geluidssystemen voor de pc en nog veel meer.
Via onze web shop komt daar ook nog een gans gamma aan Audio, TV, Video apparatuur bij

Software

De Computerfabriek BVBA levert alle soorten software, voor thuis- of professioneel gebruik, al dan niet met installatie.
Partner van o.a. Microsoft, Gdata, Acronis, GFI, ABO Service…

Printer Supplies

Wij leveren alle benodigdheden voor verschillende merken en soorten printers. Omwille van de kwaliteit van de merkproducten verkopen wij enkel officiële inktpatronen en onderdelen van hoge kwaliteit, geproduceerd door de fabrikant van uw printer zelf.

Wij leveren uw printaccessoires van o.a. :

HP
Canon
Lexmark
Brother
Epson
Samsung
Wij hebben steeds een uitgebreide voorraad aan inktpatronen.

Componenten

Zelfbouwers kunnen bij ons terecht voor alle soorten kwaliteitscomponenten voor hun pc.