Skip to main content
NieuwsProduct info

Clearplex bescherming

By 22/07/2019juli 24th, 2019No Comments

SCREEN & BACK PROTECTORS

BESCHERMING IN TIENTALLEN KLEUREN EN MOTIEVEN

ClearPlex – ProtectionPro combineert een innovatief design met hun jaren ervaring om persoonlijke bescherming op maat te creëren op elk apparaat. Met meer dan 40 verschillende kleuren en texturen in combinatie met onze aanpasbare film biedt de Infinity Series back protectors eindeloze creatieve mogelijkheden.

OP MAAT GEMAAKT
Eindeloze keuze aan kleuren en texturen

BESCHERMING
Veilig voor krassen

STEVIG
Beschermt ieder toestel

PAST OP ELK TOESTEL
Gesneden op maat

UNIEK
Volledig gepersonaliseerd

KEUZE UIT 5 TYPES MOTIEVEN

Carbon Fiber

Metal

Texture

Sparkle

Spectrum

CARBON FIBER

De ProtectionPro Infinity Carbon Fiber collectie neemt over met zijn gedurfde, modern design. Lineaire patronen en reflecterende toevoegingen geven de collectie een futuristische uitstraling… en het aanbod verschillende kleuren is spectaculair! Klanten kunnen pronken met hun persoonlijke stijl en verbeteren tegelijkertijd de duurzaamheid van hun toestel.

METAL

De statige kwaliteit van metaal associeer je onmiddellijk met kracht, elegantie en luxe. ProtectionPro Infinity’s Metal collectie beschermt je toestem met de look and feel van metaal. Gemaakt om elk apparaat te beschermen, is deze prachtige selectie van geborsteld metaal kleuren prachtig om te zien!

TEXTURE

De Texture-collectie biedt een verscheidenheid design die op de natuur zijn geïnspireerd! De unieke stijlen en kleuren van ProtectionPro omvatten populaire ontwerpen zoals leer, zebra’s en alligators in een breed scala aan kleuren.

SPARKLE

De ProtectionPro Infinity Series Sparkle collectie is een feest van opvallende kleuren die schitteren en glanzen. Stijlvolle klanten kunnen elk apparaat aankleden met feestelijke motieven. Zoek je slimme bescherming die ook dienst doet als modeaccessoire? Vul een mooie handtas of sprankelend kleedje aan met Sparkle’s glamoureus glitterplezier.

SPECTRUM

Wie kan weerstaan aan de regenboogkleuren van de Infinity Series Spectrum collectie? Verkrijgbaar in gladde matte of satijnen afwerkingen, tovert deze lijn van vrolijke tinten een glimlach op ieders’ lippen! Door de grote verscheidenheid aan kleuren vind je steeds een kleur aansluit bij de mode of het seizoen.

Ieder design valt te snijden voor gelijk welk toestel. Iedereen heeft de kans om zijn toestel te pimpen.